Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Поблизу Часового Яру росіяни щодня скидають по 30-40 авіабомб, — військові

22 квітня, 22:23
Фото Національна поліція України / Фото ілюстративне

Російська армія продовжує тиснути на Часів Яр Донецької області, намагаючись захопити місто. Завершити цю операцію загарбники хочуть до 9 травня, однак, у пресслужбі 26-ї бригади ЗСУ такі плани називають “ілюзорними та нереальними”, повідомляє Вільне радіо. Крім інтенсивних наземних штурмів, війська країни-агресорки посилили атаки з повітря. За день на цьому відтинку фронту вони застосовують до сорока авіабомб.

Про ситуацію поблизу Часового Яру станом на 22 квітня у коментарі журналістам Вільного радіо розповів начальник пресслужби 26-ї артилерійської бригади Олег Калашніков.

За словами військового, росіяни штурмують позиції українських захисників на Часовоярському напрямку, залучаючи піхотні підрозділи. Крім того, без упину працює ствольна та мінометна артилерія, а також реактивні системи залпового вогню.

“Досить значним негативним явищем для нас є застосування ФАБів і КАБів. Порівняно з минулим місяцем збільшилася їхня кількість. На сьогодні ми можемо спостерігати на цьому напрямку десь 30-40 цих бомб на день”, — говорить Олег Калашніков.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати