Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Про цільову аудиторію і «екологічну нішу»

«День» провів читацьку конференцію у Дипломатичній академії
05 лютого, 00:00
ЗНАЙОМСТВО МАЙБУТНІХ ДИПЛОМАТІВ ІЗ ГАЗЕТОЮ «День» ТРИВАЛО БЛИЗЬКО ДВОХ ГОДИН І ЗІБРАЛО В КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛІ АКАДЕМІЇ ПОНАД СТО ЗАЦІКАВЛЕНИХ ПОЗИЦІЄЮ ГАЗЕТИ СЛУХАЧІВ / ФОТО РУСЛАНА КАНЮКИ / «День»

У середу головний редактор «Дня» Лариса Івшина стала гостем Дипломатичної академії при Міністерстві закордонних справ України на люб’язне запрошення ректора Бориса Гуменюка. Для вдячної аудиторії викладачів та слухачів Академії Лариса Івшина представила газету і видання з «Бібліотеки «Дня». Хоча для більшості присутніх це було не перше знайомство із нашим виданням, але, безперечно, важливе і грунтовне. Тим більше що своїм досвідом «спілкування» з газетою поділилися Надзвичайний і Повноважний Посол України, багаторічний автор «Дня» Юрій Щербак, екс-міністри закордонних справ Анатолій Зленко та Геннадій Удовенко. Звичайно, такій аудиторії запланованого півторагодинного регламенту зустрічі виявилося замало. І зрозуміло, не всі слухачі, яких зібралося понад 100 осіб, встигли висловитися навіть протягом двох години. Але судячи з окремих відгуків, найбільш цікавими з «Бібліотеки «Дня» їм видалися книги «Україна Incognita» та «Мої університети». Як зазначив Юрій Щербак, із матеріалів якого на сторінках нашої газети вже можна писати новітню історію, «у Дипломатичній академії «День» знайшов свою екологічну нішу, свою атмосферу». І це важливо. Бо по суті слухачі Академії — фахівці, що здобувають тут уже другу вищу освіту, — люди, «заряджені» на розвиток — це і є наша «цільова» аудиторія. Люди, які готуються визначати геополітичне місце України у світі. І яким буде обличчя нашої держави в майбутньому залежить не в останню чергу від них, від їх розуміння українського світу і здатності донести це розуміння іншим.

Виступаючи під час зустрічі, викладачі Дипломатичної академії зазначали, що левову частку своїх наукових робіт вони створили, читаючи й аналізуючи публікації «Дня».

Сподіваємося, що після цієї зустрічі в «Дні» з’являться нові імена авторів, на думки яких читачі газети давно чекають.

— Ця зустріч — своєрідне «рекрутування» до Клубу експертів «Дня», — підсумувала головний редактор Лариса Івшина.

Більше цікавих думок, висловлених під час Дня «Дня» в дипломатичній академії, читайте в п’ятничному номері.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати