Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Минулої доби на Донеччині Костянтинівка витримала масований обстріл, в регіоні є поранені

26 лютого, 16:52
Фото Національна поліція України

Відомо принаймні про 21 удар російських загарбників по Донеччині. Від цих обстрілів поранень зазнали п’ятеро цивільних. Окрім цього, хоч російська наступальна операція на Авдіївку завершилася умовним успіхом тиждень тому, темпи наступу окупанти не збавили, окупувавши село Ласточкине під Авдіївкою, повідомляє Вільне радіо.

Поліція Донеччини змогла зафіксувати 21 удар російських загарбників по житлових кварталах регіону. Для обстрілів окупанти застосовували пілотовану авіацію, ракетне озброєння та артилерію. Від ударів постраждали міста Залізне, Красногорівка, Курахове, Костянтинівка, Селидове й Часів Яр, селище Гостре, села Закітне, Максимільянівка, Никифорівка, Новопокровське, Новоселівка Перша та Предтечине.

На момент публікації матеріалу відомо про те, що ці обстріли поранили п’ятьох цивільних: по одній людині у Закітному, Кураховому, Максимільянівці, Часовому Яру та Костянтинівці.

Також постраждала соціальна інфраструктура регіону:

Загалом постраждали 90 цивільних об’єктів, серед яких є 30 житлових будинків, вокзал, церква, пошта, кафе, аптека, медзаклади, заклади освіти, адмінбудівлі, магазини тощо.

Додатково в Донецькій ОВА повідомили про атаки на селища Гостре, Зарічне та Очеретине, а також на села Роздолівка, Васюківка, Переїзне та Верхньокам’янське. Інформацію про ці удари опублікували зранку 26 лютого, тому їх могли фіксувати після опівночі.

Генеральний штаб ЗСУ повідомляє, що протягом 25 лютого на більшій частині напрямків Донеччини продовжувалися штурми російських загарбників. Бійці, які служать на Авдіївському напрямку, відбили 25 атак біля Сєверного, Степового, Бердичів, Ласточкиного та Невельського. Речник ОСУВ “Таврія” Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону “Єдині новини” заявив, що ЗСУ відійшли від Ласточкиного, щоб організувати оборону по лінії населених пунктів Орлівка, Тоненьке, Бердичі та не допустити подальшого просування окупантів у західному напрямку.

8 штурмів відбили оборонці Бахмутського напрямку під Іванівським та Кліщіївкою.

Біля Новомихайлівки, Георгіївки, Побєди та Красногорівки ЗСУ відбили 40 атак на Мар’їнському напрямку.

На Лиманському напрямку Сили оборони України відбили 5 штурмів біля Тернів та Білогорівки. На Новопавлівському напрямку Генштаб наступальних дій не фіксував.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати