Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Упродовж доби під вогнем були 9 населених пунктів Донеччини

20 листопада, 16:49
Фото Національна поліція України

19 листопада правоохоронці Донеччини зареєстрували одного пораненого цивільного через російські обстріли. Також стало відомо про ще одного постраждалого раніше. Упродовж доби під вогнем були 9 населених пунктів Донеччини. Окрім того, на фронті загарбники продовжують спроби оточити Авдіївку, однак призупинили штурми на Лиманському напрямку, повідомляє Вільне радіо.

Протягом минулої доби, 19 листопада, Нацполіція зафіксувала 11 ударів окупантів по житлових кварталах Донеччини. Під ударом опинилися міста Авдіївка, Красногорівка, Новогродівка та Часів Яр, смт Нью-Йорк і Святогорівка, села Бердичі, Максимільянівка та Нетайлове.

Нацполіція зафіксувала одного пораненого через ці атаки — у Новогродівці. Також вдалося підтвердити поранення ще однієї людини у Красногорівці після обстрілу 18 листопада. Крім того:

  • Новогродівку обстріляли ракетою “С-300”. Місто зазнало руйнувань: пошкоджені багатоквартирний і щонайменше 11 приватних будинків, два магазини, дві адмінбудівлі, об’єкти соціальної та критичної інфраструктури;
  • У Святогорівці через ракетний удар знищені приватна оселя та ветеринарна клініка;
  • Нью-Йорк обстріляли з артилерії, снаряд влучив у будинок.

Цими атаками загалом загарбники знищили та пошкодили 24 цивільних об’єкти: 15 житлових будинків, школу, магазини, ветеринарну клініку, адміністративні будівлі, об’єкти соціальної та критичної інфраструктури, лінію електропередач.

Додатково Донецька ОВА повідомляє про обстріли міст Курахове та Сіверськ, смт Гостре та Північне, сіл Георгіївка, Васюківка, Міньківка і Торське. Оскільки про обстріли повідомили зранку 20 листопада, їх могли фіксувати після опівночі.

Генштаб ЗСУ повідомив, що на Авдіївському напрямку російські загарбники й надалі намагаються оточити місто. За добу ЗСУ вдалось відбити 12 штурмів східніше Новокалинового, Новобахмутівки, Сєверного та Авдіївки.

На Бахмутському напрямку російські армійці атакували в районах Кліщіївки та Андріївки, де Сили оборони України успішно відбили 11 їхніх атак.

В районах Красногорівки, Мар’їнки та Побєди Донецької області захисники України змогли відбити 16 атак на Мар’їнському напрямку.

На Шахтарському напрямку ЗСУ відбили російські штурми біля Старомайорського Донецької області. На Лиманському напрямку загарбники 19 листопада штурмів не проводили.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати