Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На фронті за добу - 74 боєзіткнення, на чотирьох напрямках тривають бої

15 червня, 20:46
Фото: Генштаб ЗСУ

На фронті від початку доби сталося 74 бойових зіткнень, на даний час бої тривають на чотирьох напрямках.

Про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці, оприлюднивши оперативну інформацію станом на 19:00 суботи, 15 червня, передає Укрінформ.

“Агресор продовжує застосовувати авіацію та атакувати на кількох напрямках, найактивніше – на Покровському, на який припадає понад третина штурмових дій ворога. Українські захисники міцно тримають оборону. Наразі загальна кількість ворожих атак – 74”, - ідеться у повідомленні.

За інформацією Генштабу, на Харківському напрямку російські війська продовжують атакувати в районі Вовчанська. На даний час ворог намагається реалізувати три спроби щодо покращення власних позицій, три попередні – відбиті. В районі Липців застосовано авіацію, що діяла з території Бєлгородської області (РФ).

На Куп’янському напрямку загарбники додали активності в районах Петропавлівки та Греківки. Загальна кількість атак за сьогодні – дев’ять. Тривають бої в районі Роздолівки на Сіверському напрямку.

На Краматорському напрямку ворог застосував авіацію, здійснивши удари в районах Андріївки, Кліщіївки та Нью-Йорка.

На Покровському напрямку 29 разів за сьогодні відбувалися боєзіткнення різної інтенсивності. Тривають дев’ять з них, а саме в районах Новоолександрівки, Євгенівки, Сокола, Новоселівки Першої та Невельського. Авіація ворога застосовувалася в районах Птичого та Новоселівки, до цього, протягом дня, в районах Новогородівки, Олександрополя, Мирного, Желанного, Євгенівки, Новоселівки Першої та Карлівки.

На Курахівському напрямку вже десять разів за сьогодні росіяни намагалися прорвати українські рубежі, три спроби іще тривають в районах Георгіївки та Парасковіївки. За попередньою інформацією на цьому напрямку війська РФ втратили 54 особи, знищені одна ББМ та один склад боєприпасів.

На Времівському напрямку кількість ворожих атак протягом доби зросла до 10. Всі безуспішні.

На решті напрямків ситуація суттєвих змін не зазнала.

“Сили оборони продовжують давати відсіч ворогу та завдавати йому максимальних втрат на всій лінії фронту”, - зазначили у Генштабі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати