Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Житомирщині прикордонники провели для дітей цікаві та пізнавальні заняття

03 травня, 12:13
Фото dpsu.gov.ua

Впродовж цього тижня в навчальних закладах проходять дні безпеки життєдіяльності. На запрошення директора одного із ліцеїв, розташованого в прикордонні Житомирщини, військовослужбовці 9 прикордонного загону імені Січових Стрільців провели для дітей урок безпеки в рамках національно-патріотичного виховання, повідомляє Державна прикордонна служба України.

Прикордонники для ліцеїстів розгорнули декілька локацій, на яких демонстрували техніку, озброєння, засоби радіаційного захисту, проводили практичні заняття з тактичної медицини та навчали працювати з приладами для вимірювання радіаційного фону.

Метою зустрічі прикордонників й вихованців ліцею було ознайомлення останніх з такими поняттями, як «безпека» й «небезпека». Прикордонники навчали учнів реально оцінювати різні ситуації, розвивати здатність орієнтуватися в небезпечних для життя і здоров’я обставинах. Розширювали знання підростаючого покоління про правила поведінки в школі й на вулиці. Правильно діяти під час повітряної тривоги. Окремо розповідали про мінну небезпеку та правила евакуації з небезпечних районів перебування.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати