Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Саме в Києві розігруватимуться останні ліцензії на Олімпійські ігри

Україна одержала офіційний прапор проведення Євро-2020 із художньої гімнастики
24 травня, 11:39

Під час урочистої церемонії завершення чемпіонату Європи 2019 року з художньої гімнастики, який відбувся в Баку (Азербайджан), Україні передали офіційний прапор чемпіонату Європи 2020 року, повідомляє www.kmu.gov.ua.

Офіційний прапор чемпіонату Європи 2020 року одержала президент Федерації гімнастики України та головний тренер національної збірної команди України з художньої гімнастики Ірина Дерюгіна.

Україна прийматиме 36-й чемпіонат Європи з художньої гімнастики із 17 до 25 травня 2020 року в Києві за два місяці до Олімпійських ігор у Токіо. Саме в Києві розігруватимуться останні ліцензії на Олімпійські ігри, тому увага всього світу буде прикута до України.

Україна вже має досвід проведення таких масштабних змагань із художньої гімнастики: 2004 року в Києві відбувся чемпіонат Європи, а 2013-го — чемпіонат світу.

Нагадаємо, на чемпіонаті Європи 2019 року, який пройшов із 16 до 19 травня в Баку (Азербайджан), українська збірна виборола дві медалі: «срібло» у юніорської збірної команди в групових вправах у фіналі з п’ятьма обручами та «бронза» в індивідуальних вправах у фіналі з булавами у Влади Нікольченко.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати