Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

МОЗАЇКА

17 вересня, 00:00

Бики в... магазині

Невелике стадо биків, відібраних для участі в параді великої рогатої худоби Western Rodeo Parade в американському місті Пьюаллеп, збилося з шляху й забрело в продуктовий магазин, повідомляє агентство Ассошиейтед Прес. Цю подію зафіксувала камера стеження. «Спочатку я подумав, що це чийсь жарт. Я побачив, як кілька биків намагаються ввійти в мій магазин, потім двоє з них потрапили всередину, після чого почали шукати шлях назовні», — розповів власник продуктової лавки Куоангсу Сео.

Бики забрели до магазину, намагаючись обійти автомобільну парковку. Щоб вивести тварин із приміщення, було потрібне втручання ковбоїв. Сидячи верхи на конях, вони розігнали тварин, що заблукали. Відразу ж після інциденту бики, які відстали, приєдналися до інших учасників параду. За даними телекомпанії Ей-Бі-Сі, під час цього випадку ніхто не постраждав, а збиток, нанесений магазину, виявився незначним.

Довічний привілей

Пасажирка високошвидкісного потяга Thalys, що прямував із Парижа до Кельна, при під’їзді до Південного вокзалу Брюсселя прямо в вагоні народила дівчинку, яка стала власницею довічного «безкоштовного квитка», повідомили місцеві ЗМІ. Роди пройшли успішно — їх приймали лікарі та медсестри, які їхали в потязі. Після прибуття до Брюсселя маму та новонароджену зустрічала машина «швидкої допомоги», що відвезла їх до найближчого госпіталю. Обидві почувають себе добре, повідомляють РІА «Новости». Керівництво французько-бельгійської компанії Thalys вже оголосило, що дівчинка, яка стала першим немовлям, що народився в експресі, відтепер користуватиметься довічним привілеєм — безкоштовним проїздом у потязі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати