Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У російському місті Рязань лунали вибухи в районі військового аеродрому та НПЗ

27 липня, 12:30

У Рязані російської федерації уночі та зранку пролунали вибухи: в мережі писали, що під ударом могли бути нафтопереробний завод та військовий аеродром, а місцева влада попереджала про атаку безпілотників.

Про це наліт ударних БпЛА заявили губернатор Рязанської області Павло Малков та міноборони рф.

Як зазначив чиновник, уранці над Рязанською областю російська протиповітряна оборона збила 7 безпілотників. В обстрілі звинувачують Україну.

"Близько 06.45 мск припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням БПЛА літакового типу по об'єктах на території російської федерації.

Черговими засобами ППО сім українських безпілотних літальних апаратів знищено над територією Рязанської області", наголосили в російському міноборони.

Тим часом у мережі публікують відеовибухів та дронів, що літають над Рязанню. Повідомляють, що під ударом могли бути місцевий нафтопереробний завод та аеродром "Дягілєво".

На цьому аеродромі дислокується 43 центр бойового застосування і перенавчання льотного складу. На авіабазі базуються літаки Ту-95МС, Ту-22М3, Ту-134УБЛ та Іл-78. Також там поруч знаходиться авіаційний ремонтний завод.

У мережі зазначають, що на аеродром "Дягілєво" сіли три борти ТУ-22М3 та один ТУ-95МС після останнього вильоту 25 липня.

Окрім цього, міноборони рф також повідомляло, що нібито українські дрони збили над Курською, Бєлгородською, Липецькою, Ростовською та Брянськоюобластями.

До того ще у двох регіонах росії пролунали вибухи. Мова йде про Брянську і Курську області. Місцеві жителі поскаржилися на атаку дронів, а чиновники заявили про нібито роботу ППО.

У Міноборони рф вранці звітували про те, що за ніч нібито перехопили та знищили:

  • сім дронів над Курською областю,

  • три – над Бєлгородською,

  • два – над Ростовською,

  • один – над Брянською,

  • один – над Липецькою.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати