Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Буде зроблено все, щоб посилити наші позиції та нашу здатність завдавати окупанту відчутних втрат, – Зеленський

27 липня, 13:06

Буде зроблено все, щоб посилити українські позиції та нашу здатність завдавати російським загарбникам відчутних втрат.

Про це заявив у відеозверненні Президент Володимир Зеленський, передає Рубрика, посилаючись на сайт глави держави.

Зеленський розповів, що провів нараду з міністром оборони. Говорили  – про нові оборонні пакети для України.

"Важливо, щоб наші воїни отримували саме те, що необхідно в цих умовах дуже жорстких боїв і тиску російської армії. Зокрема, і з міністром, і з військовим командуванням ми детально розбираємо ситуацію на складних напрямках, передусім це Покровський напрямок на Донеччині. Саме цей напрямок був і залишається основним напрямком російських атак. Двічі сьогодні були доповіді Головкома Сирського. Має бути зроблене й буде зроблене все, щоб посилити наші позиції, нашу українську здатність завдавати окупанту відчутних втрат", – зазначив Президент.

Зеленський відзначив наших воїнів, які завдають ударів по російських базах і логістиці на окупованій території. А також повідомив, що підписав кілька указів про відзначення державними нагородами наших захисників і захисниць.

"Окупант повинен відчувати, що це – українська земля. І кожна знищена російська авіабаза, кожен знищений російський військовий літак – на землі чи в повітрі – це порятунок українських життів. Хлопці, наші воїни, я дякую вам за влучність!", – підсумував глава держави.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати