Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Головнокомандувач ЗСУ під час перебування на передових командних пунктах ухвалив низку рішень

27 лютого, 09:44

Під час перебування на передових командних пунктах у районі ведення бойових дій головнокомандувач Збройних сил Олександр Сирський невідкладно на місці ухвалив декілька рішень.

Про це він повідомив у Телеграмі, передає Рубрика.

Як зазначив Сирський, він разом з міністром оборони України Рустемом Умєровим відвідав передові командні пункти військових частин і підрозділів у районі ведення бойових дій.

"Заслухали командувачів угруповань військ щодо ситуації на ділянках їх відповідальності. Ворог регулярно штурмує позиції наших військ. На багатьох напрямках обстановка складна та потребує постійного контролю", – підкреслив головнокомандувач.

За його словами, була детально проаналізовані поточна ситуація та обговорені необхідні подальші кроки, в першу чергу захисту військ від дронів та ударів з повітря КАБами, а також підсилення окремих ділянок фронту.

"Поспілкувалися з командирами бригад та окремих батальйонів щодо стану справ на місцях. Проаналізували проблеми, які виникають в бригадах. Звернув увагу на важливість координації та належної оперативної взаємодії всіх Сил оборони, а також збереження життя наших захисників і захисниць", – зазначив Сирський.

Як повідомив головнокомандувач ЗСУ, для покращення боєздатності, стійкості та управління підрозділами невідкладно на місці ухвалив декілька рішень.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати