Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

5 роботизованих комплексів «Лють» невдовзі вирушать на фронт

25 липня, 13:21
Фото з сайту Укрінформ
За внески, зібрані платформою United24, придбано 5 роботизованих комплексів «Лють», які невдовзі вирушать на фронт. Про це повідомив у Телеграмі міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін, передає Укрінформ.

«⁠Наземні роботизовані комплекси, придбані за внески донорів UNITED24, призначені для підтримки штурмових дій, виявлення та придушення вогневих точок ворога. Також «Лють» можна використовувати в обороні або як спостережний пункт», - йдеться в повідомленні.

Комплекс озброєний кулеметом ПКТ, оснащений бронею для захисту від осколків і стрілецької зброї. Він має підвищену прохідність завдяки повному приводу, зміщений донизу центр для стійкості. Для кращого спостереження оснащений передніми та задніми оглядовими камерами 360°. Та має дві прицільні камери.

Як повідомлялося, українські розробники в межах хакатону «Безпечне поле», що реалізується за ініціативи Міністерства економіки спільно із Київською школою економіки, випробували на полігоні свої розробки - косарки, яких потребують сапери.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати