Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Шмигаль провів онлайн-розмову з новопризначеним Прем’єр-міністром Естонії: обговорили санкційну політику проти агресора

24 липня, 16:52
Фото kmu.gov.ua

Новий Уряд Естонії продовжить всебічно підтримувати Україну, зокрема на шляху до вступу в ЄС і НАТО. Про це йшлося під час онлайн-розмови Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з новопризначеним Прем’єр-міністром Естонії Крістеном Міхалом, повідомляє Урядовий портал.

Денис Шмигаль побажав новому Уряду Естонії успіхів у роботі та подякував за потужну підтримку від початку повномасштабного вторгнення росії: військову, гуманітарну, енергетичну.

«Для нас це дуже важливо в контексті підготовки до нового опалювального сезону», — зауважив очільник українського Уряду та поінформував колегу про постійні обстріли росії, енергетичний терор і потреби у відновленні.

Прем’єр-міністри також обговорили санкційну політику проти агресора. Денис Шмигаль закликав Естонію підтримати безстрокове замороження російських активів у Євросоюзі, допоки росія не компенсує завдані Україні збитки.

«Цінуємо підтримку Естонією Формули миру Президента України. Розраховуємо на продовження тісної співпраці між нашими урядами», — підкреслив Прем’єр-міністр України.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати