Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Спортсмени з Мирноградської громади здобули перемоги на міжнародних змаганнях з аеробіки

22 квітня, 10:48
Фото: ДонОВА

Призові місця отримали, зокрема, Дмитро Бохан, Іван Лисюк, Діана Мороз, Поліна Ковальова, Аліна Васюніна, Каміла Харченко, Уляна Матюшкіна, Марія Мельник та Ярослава Хлистун із Мирноградської громади, повідомляє Вільне радіо із посиланням на Управління фізичною культурою та спортом Донецької ОВА.

На змаганнях зі спортивної аеробіки у Братиславі, столиці Словаччини, спортсмени-юніори з Мирноградської міської громади у складі збірної України отримали низку перемог.

Так, в індивідуальних змаганнях Дмитро Бохан здобув золоту медаль, а Іван Лисюк — “срібло”. У складі змішаних пар Іван Лисюк та Діана Мороз змогли посісти перше місце, а другим відзначилися Дмитро Бохан та Каміла Харченко.

У категорії “аеростеп” юніори з Мирноградської громади здобули срібні нагороди  Діана Мороз, Іван Лисюк, Поліна Ковальова, Аліна Васюніна, Каміла Харченко, Уляна Матюшкіна та Марія Мельник. Також “срібло” заробила і Ярослава Гоменюк, спортсменка з Курахівської громади.

Окрім цього, ще дві золоті медалі в категоріях “аеростеп” та “аероденс” отримала Ярослава Хлистун, спортсменка з Мирнограда, яка змагалася у складі дорослої частини української збірної.

Змагання Slovak Aerobic Open 2024 проходили у Братиславі, столиці Словаччини, з 12 по 14 квітня.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати