Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Анатолій Шкрібляк: Linden Luxury Residences вдруге в номінації премії CEEQA

03 травня, 18:03

Українська девелоперська компанія Budhouse Group увійшла до шорт-листу престижної Європейської премії у сфері нерухомості CEEQA з проектом Linden Luxury Residences.

Шорт-лист визначає кращі будівлі, компанії та професіоналів галузі за минулий календарний рік. Комплекс змагатиметься з іншими європейськими проектами у номінації "Житлова забудова року".

Фінальних переможців у кожній категорії оголосять та нагородять на гала-концерті CEEQA у Варшаві 15 травня, після завершення фінального раунду суддівства.

Для Linden Luxury Residences це вже друга номінація на CEEQA. Раніше, у 2020 році, проект здобув перемогу на національній премії CP AWARDS у категорії "Кращий проект житлового комплексу".

Linden Luxury Residences – елітний комплекс у самому центрі столиці. Його було введено в експлуатацію у липні 2023 року, що гарантує новим покупцям відсутність юридичних ризиків при придбанні нерухомості. Linden пропонує просторі квартири з двома, трьома та більше спальнями, сервісні кімнати, пральні, студії з панорамним склінням та унікальними видами на центр міста. Дизайн фасаду та концепцію внутрішнього оформлення розробила дизайнер з Британії Келлі Хоппен, відома своїм стилем «нейтральної розкоші».

Анатолій Шкрібляк, президент Budhouse Group, прокоментував номінацію: «Повторна номінація на CEEQA є підтвердженням високих стандартів Linden Luxury Residences. Це відображає наполегливу працю нашої команди та інноваційний підхід, який ми застосовуємо на ринку нерухомості».

Довідка: CEEQA (Central & Eastern European Real Estate Quality Awards) вважається найавторитетнішою щорічною галузевою нагородою, що видається за досягнення в сфері інвестицій та розвитку комерційної нерухомості, відзначаючи кращі будинки, компанії та професіонали галузі.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати