Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ISW повідомляє про просування ворога біля Часового Яру: у ЗСУ прокоментували

20 вересня, 21:08

Російські війська намагаються просунутись і закріпитися біля Часового Яру. Щодо просування окупантів потрібно спиратися на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на офіцера пресслужби 26 артилерійської бригади ім.Романа Дашкевича Олега Калашнікова в ефірі телемарафону.

"Будемо спиратися у першу чергу на зведення Генерального штабу, якщо брати ось такі більш-менш кардинальні просування. Будемо дивитися на вище командування, вони краще бачать обстановку, у них більше збирається інформації, яка надходить зі всіх ділянок", – сказав військовий.

Речник наголосив, що він не може говорить про весь відтинок фронту, а лише про окремі ділянки. При цьому Калашніков зазначив, що росіяни намагаються просунутись і закріпитися біля Часового Яру.

"Я не можу сказати з впевненістю, що росіяни десь там просунулись і закріпились. Я знаю, що вони намагаються це зробити, і знаю, що під час цих спроб вони виявляються і знищуються", – заявив Калашніков.

Варто зазначити, що у сьогоднішньому звіті аналітиків Інституту вивчення війни ISW йдеться, що нібито російські війська просунулися на північ від Часового Яру Донецької області. Аналітики зазначають, що просування не було дуже значним.

Як додають в ISW, геолокаційні кадри, опубліковані 18 вересня, показують, що окупанти могли просунутися в Григорівку (на північ від Часового Яру).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати