Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Трамп обрав кандидатом у віце президенти США сенатора Венса

16 липня, 11:01

Кандидат у президенти США республіканець Дональд Трамп оголосив, що обрав сенатора від штату Огайо Джей Ді Венса своїм кандидатом у віцепрезиденти США.

Про це пише CNN, цитує Рубрика.

"Після тривалих роздумів, а також враховуючи надзвичайні таланти багатьох інших, я вирішив, що людиною, яка найкраще підходить для посади віцепрезидента Сполучених Штатів, є сенатор Джей Д. Венс від штату Огайо", — написав Трапм у соцмережі Truth Social.

Трамп відзначив, що Ді Венс служив у Корпусі морської піхоти, закінчив Університет штату Огайо за два роки з відзнакою та є випускником Єльської юридичної школи, де він був редактором Єльського юридичного журналу та президентом Єльської асоціації ветеранів права. Він також написав книгу "Елегія горян" та зробив успішну бізнес-кар'єру в галузі технологій і фінансів.

"Як віцепрезидент Джей Ді продовжуватиме боротися за нашу Конституцію, підтримуватиме наші війська та робитиме все можливе, щоб допомогти мені зробити Америку знову великою", — написав Трамп.

Раніше Ді Венс робив відверто скептичні заяви щодо подальшої допомоги США Україні.

Як пише CNN, у Сенаті Венс був відвертим прихильником Трампа і часто голосував на підтримку інтересів колишнього президента. Раніше цього року він виступав проти законопроєкту про допомогу Україні, прийнявши критику Трампа щодо надання додаткової допомоги. Він також близький з Дональдом Трампом-молодшим.

Повідомлялося, що Венс, колишній венчурний капіталіст, ветеран і письменник, був серед кандидатів, які отримали матеріали перевірки віце-президентів від кампанії Трампа.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати