Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За останні два тижні росіяни спалили щонайменше 75 гектарів пшеничних полів у Херсонській області

11 липня, 18:56
Фото ДСНС України

На Херсонщині за два тижні росіяни спалили щонайменше 75 гектарів пшениці. Як пише УНН, про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" розповів голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

росія ніколи не полишала спроби знищити те, що на Херсонщині вирощують, відновлюють, відбудовують. Протягом двох минулих тижнів роіяни щонайменше двічі атакували поля з урожаєм, через це згоріли 75 гектарів пшениці, котру довго й наполегливо вирощували наші аграрії.

- сказав він.

Він додав, що зранку у четвер під ударом опинилося фермерське господарство у Станіславській громаді: окупанти поцілили по складському  приміщенню, де зберігали зерно. А коли на місце прибули рятувальники, аби загасити пожежу, росіяни атакували їх FPV-дроном. Пошкоджено транспортний засіб – пожежний автомобіль. На щастя, люди не постраждали.

Нагадаємо

У Херсонській області за минулу добу через агресію окупантів 1 людина загинула, ще 2 особи отримали поранення. За інформацією, військові терористи рф поцілили в об'єкт критичної інфраструктури, адмінбудівлю, агропромислові підприємства; житлові квартали населених пунктів області, зокрема в багатоповерхівку та 14 приватних будинків.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати