Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Генштаб: найгарячіше минулої доби було на Авдіївському напрямку, загалом на фронті відбулося 119 боєзіткнень

04 травня, 11:45

Минулої доби, 3 травня, найгарячіше було на Авдіївському та Бахмутському напрямку, там окупаційні війська 61 раз атакували позиції українських захисників: загалом на фронті відбулося 119 бойових зіткнень.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Генштаб ЗСУ у Facebook.

Успіхи українських військових

Як повідомляли у військовому командуванні, українські воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення.

Так, протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по:

  • 13 районах зосередження особового складу,

  • 3 пунктах управління противника.

Своєю чергою підрозділи ракетних військ завдали ураження по:

  • 1 пункту управління,

  • 2 артилерійських засоби противника.

Атаки російської армії

"Впродовж доби ворог завдав 5 ракетних та 105 авіаційних ударів, здійснив 91 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах", наголосили у Генштабі.

Внаслідок російських терористичних атак, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні та багатоквартирні будинки, об'єкти цивільної інфраструктури.

Авіаційних ударів зазнали Сумська, Харківська, Луганська, Донецька області; Також Роботине Запорізької області та Кринки на Херсонщині.

Під артилерійським вогнем були понад 110 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати