Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Пройшла презентація iPhone SE 2020 від Apple

28 квітня, 16:27

15 квітня представники Apple вперше продемонстрували новий iPhone SE 2. Смартфон став продовженням єдиною бюджетною лінійки бренда, відомої з 2017 року. У новинці з'єднані потужний процесор, компактний корпус і непоганий функціонал. Але особливо привертає увагу низька ціна на Айфон,яка вважається ключовою «фішкою» серії SE.

Детальніше про особливості Apple iPhone SE 2

Новинка отримала корпус з алюмінію, захищений з лицьового боку склом з олеофобним покриттям. Розміри досить компактні, як для 2020 року - всього 138,4 х 67,3 х 7,3 мм при вазі 148 г. Телефон легко поміщається в руці і зручний в управлінні. Є захист від води і пилу за стандартом IP67. На екрані можна побачити фізичну кнопку «Додому» (впізнавана риса айфонів), а також досить широкі рамки. В цілому, дизайн смартфона ідентичний iPhone 8-го покоління. На вибір виробник пропонує 3 варіанти корпусу - в чорному, білому і червоному кольорах. 


Айфон SE 2 отримав 4,7-дюймовий дисплей Retina HD, виготовлений по IPS-технології (рідкокристалічний). При вирішенні в 1334 × 750 dpi і яскравості до 625 кд / м2 він транслює чітку, яскраву, реалістичну картинку без розмитих ділянок і ефекту зернистості. Якість зображення автоматично коригується за допомогою технологій True Tone і Dolby Vision. Смартфон захищений від злому сканером відбитків пальців Touch ID, розташованим на лицьовій частині. 


Особливу увагу в Apple iPhone SE 2020 року привертає процесор. Виробники не поскупилися на революційний A13 Bionic, який раніше став «начинкою» флагманської лінійки 11-х айфонів. Потужний і продуктивний чіпсет на десяти ядрах (шість CPU і чотири GPU) гарантує, що користувач не зіткнеться з підвисанням і гальмуванням гаджета навіть при серйозних навантаженнях. Що стосується ОС, тут ми бачимо традиційну iOS 13-й версії, з простим керуванням і гідним функціоналом. 


Камера в новому смартфоні досить скромна, але її можливостей з головою вистачить для створення повсякденного контенту. Основний датчик на 12 Мп має діафрагму f / 1.8 і цілий набір корисних функцій:


  • режими «портрет» і «панорама»;

  • Камера робить послідовні знімки;

  • автоматичне фокусування;

  • оптична стабілізація;

  • 5-кратний зум. 


Фронтальна камера на 7 Мп з діафрагмою f / 2.2 оснащена кольорокорекцією і на «ура» справляється зі створенням селфі навіть при поганому освітленні. 


Обсяг ОЗУ в Apple iPhone SE 2 - 3 ГБ, а постійна пам'ять представлена в трьох варіантах: 64, 128 і 256 Гб. Виробники подбали про всі необхідні інтерфейси: Lightning, Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.0, eSIM (до 5 віртуальних контактів), LTE, NFC. Бонусом стала підтримка віртуальної реальності з доступом до ігор на App Store. Акумулятор на 1821 мАг витримує до 13 годин в режимі перегляду відео, підтримує швидку (до 18 Вт) і бездротову зарядку. 


В iPhone SE 2 з'єднані скромний дизайн, хороший функціонал і, звичайно ж, низька ціна, тому він однозначно знайде свою публіку.


Джерело: https://docs.google.com/document/d/197oQ65KQiurYPYkivGr5Gjd1iSg7Xlaa3014RH52xaA/edit#

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати