Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Верховна Рада ухвалила законопроєкт про державне регулювання грального бізнесу

14 липня, 19:25

Законопроект №2285-д «Про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор» підтримали 248 народних депутатів. Депутати «Слуги народу» віддали 224 голоси «за», «За майбутнє» — 4 голоси, «Довіра» — 18 голосів, позафракційні — 2 голоси. «Європейська солідарність», «Батьківщина», «Опозиційна платформа — За життя» і «Голос» — жодного голосу.

Нардепи внесли деякі правки до законопроєкту, ухваленого у першому читанні, зокрема: повернули вимогу щодо відстані гральних залів від шкіл не менше 500 м; повернули обов’язкову компенсацію родині лудомана в 10-кратному розмірі суми програшу — збільшили у 5 раз вартість ліцензії для інтернет-казино; розширили коло осіб, які могли звернутися до суду із заявою про обмеження; повернули систему моніторингу гральних автоматів як окрему складову системи онлайн-моніторингу; повернули редакцію терміну «бездоганна ділова репутація».


Голос з фейсбуку

Валентин Торба

«Рада легалізувала ігорний бізнес»

Якось довелось мені потрапити під дощ в дуже віддаленому місці нашого Києва. Так буває. Було прохолодно, йшов дощ і я чекав таксі, яке все ніяк не приїжджало. Довелось попроситись перечекати в найближчий «Лотереї». Там затишно. Адміністратори віднеслись до мене з недовірою, адже не бачили в мені потенційного клієнта. А для мене це був черговий привід спостерігати.
Чоловік програвся. Статний, нормально вдягнений, не наркоман чи якійсь інший ідіот. Просто програвся. Я сиджу собі біля входу, а він сумний і трохи знервований пішов геть. Думаю - не повернеться і доведеться йому пояснювати своїй жінці чому так трапилось. Аж ні! За 10-15 хвилин він повернувся. З грошами. І почав грати далі натискаючи на безглузді кнопки, які видавали йому якісь банани, полуниці чи ще щось. Він програвав, а я чекав на таксі. Поряд - банкомат і ломбард. Ідеальна схема «розкрутки» людських слабкостей. Слабкостей, які є вічними.
Мені стало страшно.
Я зробив остаточний висновок. Хочете бути лохами - будьте! І «законодавство» вам в поміч!

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати