Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Херсоні продовжують відстоювати проукраїнську позицію

10 червня, 21:29
Фото pivdenukraine.com.ua

У Херсоні продовжують незламно відстоювати проукраїнську позицію, недивлячи на те, наскільки небезпечним це є нині. У місті проводять постійні обшуки, виявляючи “незгодних”, повідомляє Український південь.

Проте у місті знов і знов з’являється українська символіка. Цього разу синьо-жовті стрічки з’явилися в одному з парків міста. Фото діляться у соціальних мережах.

Розповів про спротив місцевих у соціальних мережах місцевих мешканець:

Поки бігав шукав продукти, побачив двох ну дуже відчайдушних жіночок. Одна поважно йшла між лотків з товаром, одягнена в розкішну вишиту сорочку. Таку гарну, таку колоритну, що я… та і не тільки я, а й деякі перехожі та продавці, завмирали й схвально оцінювали (іноді навіть вголос) цю панянку. А на іншій вулиці побачив молодицю, у якої на довгій лямці її сумочці був пов’язаний пишний синьо-жовтий бант, причому немаленький.

Вона робила такий собі променад – проходила повз торговців, уважно вивчаючи товар та ціни на нього. А метрів десь за десять на самому сонцепеці стояла припаркована зєтка. Її господарі крутилися біля обмінника поряд.

І от дивлюсь, як ця панянка з бантом різко змінює свій курс руху, демонстративно підходить до обмінника та голосно питає у бариги, мовляв, “нормальну валюту ще приймаєш – долари, євро, фунти стерлінгів, чи тут тільки рублями барижать”.

Бачу, очі у орків впилися у бант, сам барига теж отетеревів. А наша молодиця фиркнула та рушила собі далі. Клянусь, не брешу. Так все і було.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати