Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

З початку повномасштабного вторгнення російськими окупантами в Харківській області було вбито понад 2800 осіб

16 травня, 19:54
Фото Національна поліція України

З початку повномасштабного вторгнення окупанти вбили понад 2800 людей на Харківщині, однак ця цифра може бути більшою через те, що ще є місця масового поховання, до яких не можна дістатися. Також відомо про 82 дитини, яких вбила росія на території області. Наймолодшому з них було лише 5 місяців, розповів в ефірі телемарафону голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає УНН.

Якщо брати з початку повномасштабного вторгнення, то ця цифра сягає понад 2800 людей і це не остаточна цифра, тому що ще є місця масового поховання, до яких ми дійти не можемо, вони знаходяться поблизу кордону. Однак, за показами свідків, людей, які давали свідчення після деокупації наших територій, вказували на ці місця. Тому жертв, на жаль, значно більше. На сьогодні ми можемо говорити про 82 дитини, яких вбила росія, на нашій території. Наймолодшому з них було лише 5 місяців 

- сказав Синєгубов.

Нагадаємо

Шестеро чоловіків, серед яких лікар-інтерн, анестезіолог, водії та цивільний чоловік і голова Вовчанської МВА, отримали вибухові поранення різного ступеня тяжкості внаслідок ворожого обстрілу касетними боєприпасами села Бугаївка Харківської області.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати