Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Опоненти Обами знову познущалися над ним в інтернеті (Фото)

07 серпня, 19:20

З нагоди 51-го дня народження президента США Барака Обами, який він відсвяткував 4 серпня, його політичні противники з Республіканської партії запустили сайт з насмішкуватими листівками, інформує Ukranews з посиланням на The Huffington Post.

На вітальних картках зображені, зокрема, російський лідер Володимир Путін, президент Венесуели Уго Чавес, відомий актор Джордж Клуні, головний редактор Vogue Анна Вінтур.

Кожна листівка доповнено сатиричним побажанням президента. Так, на привітанні з Путіним сказано: "Після виборів прогнешся ти, а в твій день народження прогинаюся я".

Зазначимо, опоненти Обами вже не вперше знущаються над ним в інтернеті. Так, скандал спровокував жарт з расистським підтекстом, випущений в минулому році активістами американської ультра-консервативної "Чайної партії" (Tea Party movement). Вони зобразили президента США як смердючого скунса - "він наполовину чорний, наполовину білий".

Нагадаємо, згідно з останніми опитуваннями Барак Обама з великим відривом утримує лідерство в президентських перегонах. Згідно з результатами дослідження, 51% опитаних зізналися, що підтримують Обаму або схиляються до того, щоб підтримати його на президентських виборах. Разом з цим 41% підтримують його конкурента екс-губернатора Массачусетса Мітта Ромні.

Джерело: Ukranews

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати