Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У ПАРЄ підготують резолюцію щодо пошуку механізмів визволення українських журналістів, незаконно ув’язнених росією – Євгенія Кравчук

28 червня, 15:48
Фото mediacenter.org.ua

Під час засідання Бюро ПАРЄ, за пришвидшеною процедурою було підтримано заявку на резолюцію щодо полонених росією українських журналістів та пошуку механізмів їхнього визволення.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ повідомила членкиня постійної парламентської делегації в ПАРЄ, заступниця голови Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики  Євгенія Кравчук.

«Буквально сьогодні, я була присутня на засіданні Бюро Парламентської асамблеї Ради Європи, за пришвидшеною процедурою вирішили підтримати заявку на резолюцію, яку я подала з колегами з АЛДЄ (Альянсу лібералів та демократів за Європу – ред.) щодо підготовки резолюції про полонених українських журналістів та пошуку юридичних механізмів їхнього визволення. Тому така резолюція буде підготовлена Комітетом культури, науки та медіа ПАРЄ», – повідомила Євгенія Кравчук.

Нагадаємо, що Парламентська асамблея Ради Європи на засіданні 26 червня схвалила три резолюції, пов’язані з Україною, – про юридичні аспекти російської агресії, роль санкцій та протидію викоріненню культурної ідентичності.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати