Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Тігіпка непокоять рейтинги влади

09 лютого, 17:58

Парламентські вибори, які відбудуться восени цього року, вимагають від влади докласти максимум зусиль для форсування реформ в Україні.

Про це віце-прем'єр-міністр України - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко заявив у четвер на Міжнародній конференції "Регулювання діяльності арбітражних керуючих: досягнення та перспективи", що відбулася у Києві, повідомляє прес-служба віце-прем'єр-міністра.

"Усі бачать, що робиться з рейтингами влади, і ті, хто орієнтований на реформи, мають використати час до виборів", - підкреслив Тігіпко, зауваживши, що наближення парламентських виборів примусить владу вдатися до активізації реформ.

Віце-прем'єр-міністр наголосив, що влада не боїться труднощів. "Ми не ховаємося від проблем. Ми бачимо, що робиться, в тому числі на митниці, у правоохоронних органах. Миритися з цим ніхто не збирається", - сказав він.

Окрім того, урядовець наголосив, що Україні вдається демонструвати зростання економіки та доходів населення навіть без залучення кредитів МВФ: "У 2011 році, вперше за 4 роки, зламано негативну тенденцію збільшення рівня державного боргу. Реальні доходи населення при цьому зросли на 8,5%".

Однак, за словами віце-прем'єр-міністра, для забезпечення стійкого економічного зростання країни влада має докладати більших зусиль. "Безумовно, у нас не така ситуація, як у Греції. Україна має величезні резерви, необхідно тільки створити нормальні правові умови для зовнішніх і внутрішніх інвесторів", - підсумував Тігіпко.

Джерело: Укрінформ

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати