Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Кохання за талончиками

05 грудня, 00:00

У всі часи вважалося цілком природним, якщо чоловік похилого віку (можливо, вже з брезклим обличчям, але з товстим гаманцем) може мати своєю супутницею молоду жінку. Дружина це, або просто коханка - ролі особливої не грає. І назвати це можна по-різному - нерівний брак, любов за розрахунком і т. п. Але все частіше останнім часом почав зустрічати протилежне - немолода пані у товаристві молодого супермена.

Кожен чоловік може любити будь-яку жінку, незалежно від її віку й зовнішності. Коли я говорю "любити", мені байдуже, чи увіходить сюди поняття "секс". Секс - всього лише одна з форм любовного спілкування. І від усіх інших форм любовного спілкування (письмової, усної, зорової тощо) тілесна відрізняється лише житейськи, але не етично.

Стверджую: чоловік може полюбити будь-яку жінку. Але за умови: якщо тільки його душа здатна любити взагалі, і якщо його вірування дадуть на це Дозволяючий талон.

Припустимо, вона за собою не стежить і в неї на талії велика жирова складка. Ви тримаєте рукою її там, і вам огидно. Але тільки уявіть, що ви НЕ ЗНАЄТЕ, де й на чому ваша рука. Можливо, це не жирова складка, а груди, і ваша рука - у неї на грудях? Відчуття змінилися, чи не так?

Є живе відчуття: ваша рука на м'якій теплій шкірі. Це - реальність, але що з нею робити, ви не знаєте. Тоді ви додаєте сюди ЗНАННЯ (це - шкіряна складка) й ВІРУВАННЯ (я таку не люблю) - і ЗАБОРОНЯЄТЕ СОБІ ЛЮБИТИ ТАКУ ЖІНКУ. Якщо ж ви до живих відчуттів додаєте інше ЗНАННЯ (це груди) і ВІРУВАННЯ (о-о-о!), то ви в захопленні й пускаєте любовну слину.

Є й третій варіант: бути з живими відчуттями, без знань і вірувань. І ви просто відчуватимете теплоту людського тіла.

Так, чоловіку легко уявити, що він кохає жінку, якій, скажімо, двадцять п'ять років. Але якщо їй - вісімдесят п'ять, уявити йому важко. Суха, зморшкувата шкіра, рідкі жовті зуби... Бр!

Облиште вірування. Ви із задоволенням і ніжністю гладитимете руки й щоки ВАШОЇ МАТЕРІ і цілувати її й у вісімдесят п'ять, і більше років - на це у вас є РОЗПОРЯДЖЕННЯ з неба.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати