Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Боротьба з залежністю в епоху коронавірусу

Кейт Міддлтон підтримала пацієнтів та працівників реабілітаційного центру
12 червня, 12:13

Герцогиня Кембриджська закликала людей, які борються із залежністю, звертатися за допомогою, оскільки нові дослідження показали, що чверть дорослих жителів Великої Британії п’ють приховано.

38-річна Кейт Міддлтон, здійснила віртуальний візит до Clouds House (Клаудс Хауз), реабілітаційного центру у Вілтширі, щоб побачити, як він продовжує свою життєзабезпечувальну роботу протягом усього періоду карантину через пандемію коронавірусу.

Центр знаходиться під керівництвом герцогині у рамках проєкту «Дія проти наркоманії», і він зміг залишитися відкритим під час карантину завдяки команді завзятих співробітників, які практикують суворий контроль над зараженням та дотримуються вказівок ВОЗ та уряду.

Говорячи про її побоювання, що більше людей потребуватиме лікування, коли полегшення роботи блокується, Кейт зазначила: «Тривожна річ, що всі ті люди, які не обов’язково дотягуються, борються, хто, можливо, не відчуває, що можуть досягти... Або той факт, що, можливо, вони не усвідомили, що звикання в них набуло свого роду, особливо якщо це вперше — і це люди, які не обов’язково про це говорять».

Вона продовжувала: «Це гарантує, що вони знають, що можуть досягти контактів, і що ти там, щоб допомогти та підтримати їх у цей дуже важкий час».

Під час відео-дзвінка з її сімейного будинку Анмер Холл у Норфолку герцогиня поспілкувалася з працівниками про те, як вони адаптували свої послуги, перенісши їх в Інтернеті та переконфігурували весь центр, щоб дозволити тримати в ізоляції по10 клієнтів, які проживають там протягом двох тижнів.

Генеральний директор «Дії проти наркоманії» Грехем Бук поінформував герцогиню про результати національного опитування YouGov, яке було введено організацією, і вказує на те, що у наслідок пандемії зростає адиктивна поведінка, тобто люди стають більш схильними до різного роду залежностей.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати