Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Шоу, яке підкорило Європу

22 березня, до Дня народження легендарного Марселя Марсо, театр пантоміми Quartet DEKRU представить виставу LIGHT SOULS
20 березня, 10:23
ФОТО НАДАНО PR АГЕНТСТВОМ «МУЗИЧНИЙ САД»

Марселя Марсо називали П’єро ХХ століття, видатний мім, який був удостоєний двох «Оскарів», премій «Еммі», ордена Почесного Легіону і ще сотні інших нагород. 18 років тому видатний артист виступав у Києві і ті щасливчики, яким вдалося подувати на концерті, із захопленням розказували про потрясаюче враження від митця... Обличчя, за традицією мімів, густо забілене, яскраво-червоні губи, брови від здивування, немов злетіли на середину лоба, а під очима чорні штрихи — сліди двох великих «сльозинок»... до речі, ім’я для свого героя Біпа Марсель Марсо запозичив у Діккенса, письменника, яким зачитувався в дитинстві. Піп з діккєнсовських «Великих надій» довго залишався «найулюбленішим», в честь нього-то і охрестив Марсо свого «новонародженого», змінивши в імені лише одну букву.

Талановитий артист, сумний клоун Біп віддав сцені без малого 60 років життя.  Він був творцем знаменитої Паризької школи пантоміми... Його виступи називали «камертоном духовності», за яким люди налаштовувалися, щоб вижити, не втративши себе, в «цьому шаленому, шаленому, шаленому світі». У його спектаклях життя поставало у двох реальностях: таким, яким воно є, і таким, що могло б бути, якби людина не дозволяв собі втратити те, що є в ньому істинно людського. Мистецтво Марсо — пантоміма, яке й досі шанує світ і є еталоном для сучасних мімів, у чому глядачі переконаються на спектаклі, LIGHT SOULS від Quartet DEKRU, який покажуть у столичному President Hotel

Це шоу з великим успіхом демонстрували в Європі. У LIGHT SOULS зібрана палітра почуттів, де сплелися найчистіші та найщиріші людські емоції.

Нагадаємо, Quartet DEKRU — талановитий колектив, який працює у жанрі пластичного візуального театру, артисти вже побували з гастролями у Нідерландах, Польщі, Франції, Італії, Китаї, навіть виступали у Римі перед Папою Римським та його гостями. DEKRU використовують пантоміму віртуозно, наслідуючи принципи Марселя Марсо.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати