Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Однією з перших розчинила вікно до... Iнтернету

21 травня, 00:00
Компанія «Глобал Юкрейн» відзначає п’ятиріччя від початку своєї діяльності на українському ринку Інтернет-послуг і дистрибуції високих технологій в обчислювальній, радіо- й телекомунікаційний техніці, через цю фірму в Інтернет надходить електронна версія газети «День».

Напередодні міні-ювілею генеральний директор Юрій КОРЖ відповів на кілька запитань кореспондента «Дня» Олександра БЄЛЄНЬКОГО:

— Чим є «Глобал Юкрейн» зараз?

— На сьогодні ми є найбільшим в Україні Інтернет-провайдером, яких у країні понад сто. Досить зазначити, що з 90 тисяч українських користувачів усесвітньої інформаційної мережі майже половину підключено до неї через наші канали.

— Чим би ви це пояснили?

— Передусім високою якістю й різноманітністю всього спектра послуг Інтернету, надійністю з’єднання, високою пропускною спроможністю каналів і бездоганним сервісом. Ми планомірно розширюємо географію своєї присутності в Україні й постійно запроваджуємо нові види послуг.

— До речі, які послуги ви зможете запропонувати своїм клієнтам цього року?

— Це Інтернет через мережі кабельного телебачення й Інтернет за системою «DirecPiС». Ми запропонуємо рішення щодо мультимедійного зв’язку за допомогою Інтернету: проведення відеоконференцій, Інтернет-телефонія. Цього року «Глобал Юкрейн» збирається активно працювати над формуванням українських інформаційних ресурсів. Сюди входять спеціалізовані бази даних, різні довідники, а також інформація загального користування: ігри, новини тощо. Але насамперед ми орієнтуємося на бізнесклієнтів і тих, хто потребує Інтернет найвищого гатунку.
 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати