Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Про нас

13 березня, 00:00

«Лідер УНІТи Джонас Савімбі завдав тяжкої поразки урядовим військам у боях, які відновилися у грудні минулого року. Завдяки участі в контрабанді діамантів перед цим він придбав багато нової зброї — за даними з дипломатичних кіл, насамперед з України. Військові експерти вважають, що Савімбі може тримати в резерві близько 30 тисяч добре тренованих вояків».

«Майн-Еко», 11 березня

«Це мої останні два тижні як творчого керівника компанії «Лео Бернетт» у Києві. Я не мав прямого стосунку до всіх хабарів, інтриг, політичних перипетій і бюрократичного маркетингу — з цим має справу директор, але я все це бачив... Корупція в цій країні й на всьому пострадянському просторі позбавляє надії на те, що реклама може давати прибутки. Ми втратили декілька замовлень, оскільки відмовилися платити хабарі. Ця частина Східного блоку мусила жити при комунізмі значно довше, ніж Чехія, Польща чи Угорщина. Ті країни мають великі рекламні компанії й пішли у справі реклами так далеко, як Західна Європа, в той час як країни на кшталт Росії й України самі себе руйнують завдяки комбінації дурниць й упертості», — Стів Віттер, колишній творчий керівник компанії «Лео Бернетт» Київ, Україна».

«Едвертайзінг Ейдж», 8 березня

«Те, що після кількох місяців простою через неполадки чорнобильський реактор, який є пережитком радянської ери, знову запрацював, вразило не лише мешканців України. Це стосується цілого світу, особливо Європи. Все вказує на те, що Україна хоче використати Чорнобиль як шантаж — аби Захід продовжив робити фінансові внески й заплатив за будівництво двох інших реакторів».

«Ель-Паїс», 11 березня

«Переведення основних сил Чорноморського флоту на російську землю вже зараз є об’єктивною необхідністю. Звичайно, у разі базування тільки на території Росії можливості флоту в порівнянні з нинішніми значною мірою втратяться. Але реальний погляд на розвиток відносин між Москвою й Києвом дає зрозуміти, що ЧФ у Криму — гість тимчасовий і Росії давно час потурбуватися про створення власної бази, якщо, звісно, вона бажає зберегти флот і представляти хоч якусь силу в Чорноморському регіоні».

«Независимая газета», 10 березня

Переклад Наталі ВІКУЛІНОЇ, «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати