Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

CП замість СРСР

Титов планує створювати російсько-українські корпорації
13 березня, 00:00

За його словами, сьогодні доволі ефективно працює модель тісних взаємин між підприємствами та організаціями, і це доводить, що регіональні стосунки розвиваються незалежно від політичних взаємин.

На думку Титова, майбутнє СНД — за економічними проектами, адже ніщо так не об’єднує, як спільні інтереси в галузі бізнесу. На запитання «Дня» про готовність України до широкомасштабних контактів із російськими областями, губернатор відповів, що Київ на сто відсотків готовий до реалізації спільних проектів. «Сьогодні не треба мріяти про утопію і сумувати за минулим, — сказав Титов, — не треба відроджувати Союз. Головне — створити єдину інфраструктуру, де підприємства могли б реалізовувати продукцію в сусідній державі безперешкодно».

Самарський губернатор упевнений, що економіку України та Росії врятує перехід від окремих проектів до крупних корпорацій транснаціонального рівня. Прикладом успішності російсько-української співпраці є спільна діяльність «Південмашу» та СКБ «Прогрес» і робота над виробництвом літаків Ан-100. «Існує багато цікавих задумів, — сказав Титов, — і від їх грамотного спільного втілення залежить наше з вами завтра. Виходити з кризи краще разом».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати