Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Смертельна ДТП на блокпосту у Києві: один нацгвардієць досі в реанімації

27 липня, 15:51

Один із нацгвардійців, який був збитий водієм легкового автомобіля у Києві близько опівночі 25 липня, все ще перебуває у реанімації після ДТП, повідомив під час брифінгу тимчасово виконуючий обов'язки директора департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України полковник Микола Уршалович, передає УНН.

“25 липня близько опівночі в Києві 23 річний водій легкового автомобіля на великій швидкості збив 2 нацгвардійців, які виконали службові завдання на блокпосту поблизу станції метро Святошин та протаранив 2 автомобілі”. - повідомив Уршалович.

Він зазначив, що правоохоронці затримали водія на місці події, нині триває досудове розслідування.

“Внаслідок ДТП 1 військовослужбовець загинув на місці, 2-й отримав тяжкі травми, нині перебуває в реанімаційному відділенні в одній з лікарень Києва”, - сказав Уршалович.

Нагадаємо

У ніч на вівторок у Святошинському районі столиці сталася смертельна ДТП. Під час комендантської години автомобіль збив військовослужбовців Національної гвардії України, які несли службу на блокпосту. 

Повідомляється, що водій, який скоїв ДТП на блокпосту, унаслідок якого загинув військовий Нацгвардії, перебував у тверезому стані. Про це свідчать результати експертизи на приладі "драгер". 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати