Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Якщо путін захопить Україну, американським солдатам доведеться битися з російськими загарбниками в Європі, - екс-віцепрезидент США

19 квітня, 11:12
Фото з сайту unn.com.ua

В американських солдатів не буде іншого вибору, окрім як битися з російськими загарбниками в Європі, якщо кремль досягне цілей захоплення України. Про це заявив Майк Пенс, колишній віцепрезидент США за часів Дональда Трампа, - експосадовець закликав Конгрес схвалити виділення коштів на допомогу Україні, передає УНН з посиланням на Politico і CNN.

Деталі

Якщо президент росії володимир путін "захопить" Україну, він нападе на країну НАТО, змусивши США до більш прямого втручання в ситуацію.

Маючи досвід зустрічей із Володимиром Путіним, я не сумніваюся, - якщо Путіну дозволити захопити Україну, мине зовсім небагато часу, перш ніж він перетне кордон країни НАТО

- заявив Пенс телеканалу CNN.

В американських солдатів не буде іншого вибору, окрім як боротися з російськими загарбниками в Європі, якщо володимир путін переможе Україну, заявив Майк Пенс.

Коментарі Пенса з'явилися на тлі баталій у Палаті представників щодо долі пакета іноземної допомоги, що передбачає фінансування України.

У середу спікер Палати представників Конгресу США Майк Джонсон виклав свій план зовнішньої допомоги. Пропозиція, що складається з чотирьох частин, розділяє допомогу Ізраїлю, Україні та Тайваню на окремі законопроєкти, і частина цієї допомоги надаватиметься у вигляді позики.

Пенс похвалив Джонсона за продовження роботи над законопроектами про іноземну допомогу, незважаючи на погрози правих членів партії змістити його з посади спікера.

Нагадаємо

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вважає, що допомога від США, яка досі заблокована в Конгресі, надійде до листопада. Про це він сказав у кулуарах зустрічі міністрів закордонних справ НАТО в Брюсселі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати