Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Подружжя дзюдоїстів з Маріуполя отримало чотири медалі на чемпіонаті світу з дзюдо

17 квітня, 12:48
Колаж: Вільне радіо

Спортсмени з Маріуполя виступали у складі української збірної, яка у загальному заліку виявилася першою, повідомляє Вільне радіо із посиланням на пресслужбу Донецької ОВА.

Подружжя Марини та Андрія Погорелових на чемпіонаті світу для дзюдоїстів із порушеннями слуху вибороли чотири медалі. Марина отримала два “золота”: за першість у ваговій категорії до 70 кг та командні змагання серед жінок. Андрій отримав два “срібла”, адже посів друге місце у ваговій категорії понад 100 кілограмів та в командному чоловічому турнірі.

Також до призового місця вдалося наблизитися Євгену Нехаєву, він посів 5 сходинку в ваговій категорії до 100 кілограмів.

Маріупольське подружжя виступало у складі української дефлімпійської команди, яка на цих змаганнях у загальному заліку посіла перше місце, адже здобула 17 нагород. Чемпіонат світу з дзюдо серед спортсменів з порушеннями слуху проходив з 10 по 15 квітня в Казахстані.

Марина Погорєлова вже є заслуженою майстринею спорту України, а Андрій Погорєлов — майстром спорту України. Обох бійців до змагань готував заслужений тренер Олександр Замечев.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати