Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

росія посилює репресії та розгортає додаткові підрозділи фсб в окупованому Криму, щоб зупинити співпрацю місцевих з партизанами - Центр нацспротиву

08 травня, 17:44
Фото з сайту unn.com.ua

Оскільки росіяни так і не здобули підтримки серед місцевого населення в окупованому Криму, рф посилює репресії на півострові, щоб протидіяти партизанам. Про це заявили у Центрі національного спротиву, передає УНН.

Деталі 

У Спротиві кажуть, що росія не контролює захоплені території й лишається для населення окупантом, відтак росіяни вимушені посилювати репресивний апарат.

Окупанти завозять на півострів Крим додаткові загони ФСБ аби ловити інформаторів Сил Оборони й зменшити кількість витоку даних. На півострові посилені перевірки телефонів та почастішали випадки допитів місцевого населення

- пояснили у ЦНС.

Попри це у Центрі нацспротиву наголошують, що місцеві не сприймають окупантів  й очікують звільнення рідного краю. Тому успішні удари по військових об’єктах зс рф будуть продовжуватись й ATACMS не завершаться ніколи.

Нагадаємо

В окупованому Криму, зокрема у Севастополі, окупанти посилюють незаконні мобілізаційні заходи, працюють мобільні мобілізаційні бригади, що розміщуються в публічних місцях, наприклад, біля торгових центрів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати