Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Міністр закордонних справ Румунії наголосив на нагальній необхідності збереження рішучої підтримки євроатлантичного шляху України

04 квітня, 17:44
Фото з сайту unn.com.ua

Глава МЗС Румунії Лумініта Одобеску наголосила на гострій необхідності зберігати стійку підтримку євроатлантичного шляху України. За її словами, Вашингтонський саміт надає вирішальну можливість для амбітних дій у цьому напрямку, передає УНН.  

"На Раді Україна-НАТО: наголосила на гострій необхідності зберігати стійку підтримку євроатлантичного шляху України. Вашингтонський саміт надає вирішальну можливість для амбітних дій у цьому напрямку. Ми твердо налаштовані надавати підтримку Україні  стільки, скільки буде потрібно", - написала Одобеску.

Доповнення

Рада Україна-НАТО зібралася сьогодні, 4 квітня  у Брюсселі. Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час відкриття засідання оголосив, що союзники зосередяться на питаннях нагальних потреб України і посилення її підтримки з боку Альянсу.

Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що Україна, зрештою, стане членом НАТО, додавши, що підтримка країни серед держав-членів Альянсу була "твердою, як скеля".

2 квітня Блінкен висловлював сподівання, що саміт НАТО у Вашингтоні цього літа буде сфокусовано на "дорожній карті" вступу України до Альянсу.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати