Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Прикордонники затримали організатора переправлення осіб через кордон та його пособників

01 травня, 13:51
Фото dpsu.gov.ua

У рамках кримінальної справи оперативники Могилів-Подільського прикордонного загону спільно з представниками Нацполіції викрили чоловіка, який організував схему незаконного переправлення осіб через державний кордон, повідомляє Державна прикордонна служба України.

У ході оперативних заходів встановлено, що 38-річний мешканець м. Ямпіль налагодив канал незаконного переправлення чоловіків через кордон. До прибуткової справи він долучив ще двох місцевих жителів. Організатор здійснював пошук клієнтів, а технічні моменти забезпечували його пособники. Свої послуги зловмисники оцінювали у 6 тисяч доларів США.

Організатора правопорушення, його пособників та одного «клієнта» затримали під час доставлення останнього до кордону, неподалік берега Дністра.

Водночас було проведено санкціоновані обшуки за адресами проживання переправників, у ході яких правоохоронці вилучили 15 мобільних терміналів, сейф та один комплект гідрокостюма.

Організатору та пособникам слідчі Нацполіції вручили підозру у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Заходи проводились за процесуального керівництва Могилів-Подільської окружної прокуратури.

Тривають слідчі дії.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати