Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Гостинність і вдячність

Герцог і герцогиня Кембриджські привертають увагу до внеску ключових працівників під час пандемії коронавірусу
23 грудня, 12:18

На початку пандемії Кейт Міддлтон і принц Вільям тимчасово переїхали до резиденції Анмер-Хол (у селі Анмер у Норфолку) разом зі своїми трьома дітьми, принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою та принцом Луї, для безпеки. А згідно з новим повідомленням у журналі People, герцогиня завжди хотіла виховувати своїх дітей на селі. Нещодавно джерело заявило People: «Навіть якби вона була одружена з банкіром, я не думаю, що вона була б набагато іншою... Вона б хотіла бути сільською мамою і іноді бувати в місті. Я не думаю, що вона жили б зовсім по-іншому», пише www.harpersbazaar.com. Насправді домашнє життя Кейт, очевидно, дуже нормальне, незважаючи на те, що вона заміжня за майбутнім королем Великобританії, продовжує джерело видання: «Якщо ви зайдете до її будинку, ви отримаєте чашку чаю, і його часто готує Вільям! Це чудовий, гостинний будинок, ніяк не задушливий палац».

Нагадаємо, нещодавно герцог і герцогиня Кембриджські відвідали з дітьми виставу»Pantoland at the Palladium», щоб «подякувати працівникам та їхнім сім’ям за феноменальні зусилля цього року». Після цього вони представили «казкове» відео за мотивами події, на якому за кадром зачитують віршований текст —  щоб «принести трохи різдвяної магії дітям ключових працівників» (це працівники швидкої, закладів охорони здоров’я, поліції, а також вчителі і працівники критичної інфраструктури. — Ред.), ідеться на сторінці The Royal Family у Фейсбуку. «Цей рік був надзвичайним з багатьох причин, але через труднощі з’явилися деякі найнеймовірніші люди. Цього Різдва герцог і герцогиня Кембриджські хочуть сказати ДЯКУЮ всім нашим ключовим працівникам та їхнім сім’ям за все, що вони зробили, і за жертви, які вони принесли, щоб захистити нас», — зазначається в повідомленні.

На фото: надана Кенсінгтонським палацом різдвяна листівка 2020 року британського принца Вільяма та Кетрін, герцогині Кембриджської (фото зроблене восени фотографом Меттом Портеосом) — Вільям та Кетрін позують з дітьми — принцом Луї, принцесою Шарлоттою та принцом Джорджем в Анмер-Холі, у Норфолку, Великобританія.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати