Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

З «Днем» – святково!

Поспішайте замовити наш особливий календар-2021
22 грудня, 20:02

У талановитої художниці Анни Гаврилюк уже давно є свій фан-клуб — шанувальників її постійної рубрики «Малюнок дня» в нашому п’ятнично-суботньому випуску. Вона тонко й точно втілює ідею головного редактора Лариси Івшиної про «нову естетику» також в обкладинках книг «Дня» та завжди ексклюзивному арт-супроводі до них, глянцевих «Маршрутах № 1». Тож недарма вже не перший рік витончені малюнки з цікавими сенсами стають сторінками нашого календаря. Вони завжди стильні й сучасні (а ще й супроводжуються QR-кодами), сповнені тепла й доброти.

Увагу багатьох уже привернула особлива обкладинка календаря-2021 — на створення, за словами художниці, її надихнули виразні зразки справжньої української витинанки. Яка разом із традиційною вишивкою несе в собі глибинні національні коди. Тож не баріться поставити під ялинку собі чи колегам, рідним та друзям нашого позитивного «бичка», що за китайським календарем буде символом наступного року.

Придбати наш сувенір можна вже зараз на сайті «Дня» або в редакції газети: 03115, Київ-115, пр-т Перемоги, 121-Д, тел. (044) 303-96-23, E-mail: [email protected] 

Вартість календаря в нашому інтернет-магазині — 100 грн (комплект календар + мольберт), та окремо календар — 80 грн (більш екологічний варіант для тих, хто замовляв календар у попередні роки або ж хоче мати його як набір листівок).

А крім того... Ми завершуємо готувати ще один сувенір — суперексклюзивний — він додасть особливої насолоди вечорам на дивані зі свіжим «Днем» або нашими книжковими бестселерами!

Бажаємо вам здорових і теплих свят! До речі, у 2021-му «День» також матиме важливе свято — газеті виповниться вже 25 років! Тож ваші активні передплати, придбання книг «Дня» і сувенірів та дієва підтримка наших важливих для всього суспільства проектів стануть справжнім подарунком!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати