Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

УЄФА запустив платформу для перепродажу квитків на Євро-2012

26 липня, 12:07

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) запустив офіційну платформу з перепродажу квитків чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Особи, в яких не вийде використати квитки, виграні у лотереї, зможуть перепродати їх за номінальною вартістю. Про це повідомляє офіційний сайт організації.

Подача заявок на придбання квитків тривала з 1 по 31 березня. Уболівальники з 206 держав з усього світу подали 12 149 425 заявок. Володарі квитків були визначені у результаті випадкової лотереї. Особи, які залишилися тоді без квитків, можуть за допомогою запущеної платформи придбати будь-який з квитків, що звільнилися. Продаж здійснюється по черзі.

Це єдине легітимне місце продажу квитків Євро-2012. Уболівальникам не слід набувати квитків в інших місцях. Ці квитки або відсутні у наявності, як це буває найчастіше, або будуть анульовані УЄФА внаслідок порушення правил реалізації. Платформа для перепродажу не передбачає можливості обміну квитками. Покупець і продавець не контактуватимуть безпосередньо, оскільки УЄФА візьме на себе роль посередника за допомогою квиткової платформи, яка діятиме до 1 березня 2012 року.

Окрім платформи з перепродажу квитків, уболівальники збірних, які проб'ються у фінальну стадію турніру, все ще можуть претендувати на квитки, спеціально зарезервовані для них на сайті УЄФА. Вони надійдуть у продаж, як тільки у грудні 2011 року відбудеться жеребкування фінальної стадії і стане відомий розклад матчів групового етапу. Додаткова інформація про продаж квитків серед уболівальників збірних, які проб'ються у фінальну стадію, з'явиться восени 2011 року.

Джерело: Укрінформ

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати