Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Водопостачання Кривого Рогу після обстрілу відновили

17 березня, 13:02

Російські війська обстріляли село Мар'янське на Каховському водосховищі та пошкодили насосну станцію, що постачає воду в Кривий Ріг.

Про це повідомив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

За його словами, атаки на далеких підступах до області були успішно відбиті з черговими втратами для окупаційних військ. «У помсту ввечері ворог завдав удару з «Градів» по мирному селу Мар'янське. Влучили й у периметр насосної станції, що забезпечує перекачування води з Каховського водосховища у водосховище Південне у Кривому Розі. Зараз наслідки удару та те, які відновлювальні роботи необхідні, встановлюють фахівці. Але у будь-якому разі ситуація із водопостачанням міста під контролем. Наявних запасів води в Південному вистачить на кілька місяців, також зараз здійснюватиметься регламент перепідключення абонентів, заживлених з Південного на Карачуни», – повідомив Олександр Вілкул у Фейсбуці.

Пізніше він повідомив, що аварійну ситуацію було ліквідовано.

«Насосну станцію у Мар'янському вночі запустили, вода на Кривий Ріг качається. Дякуємо ДТЕК, спасибі пожежникам, спасибі «Кривбаспромводопостачання». Ворог не просунувся, те, що чули вночі жителі деяких районів міста та ОТГ навколо, – все нормально. Це наші працювали, й дуже успішно!

Вадим РИЖКОВ, «День», Дніпро

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати