Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Карандєєв пообіцяв знайти рішення, яке покращить роботу журналістів на правобережжі Херсонщини

11 квітня, 16:23
Фото most.ks.ua

Т.в.о міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв пообіцяв знайти компромісне рішення, яке дозволить покращити роботу журналістів на правобережжі Херсонщини. Про це він повідомив, відповідаючи на питання журналістки МОСТа.

“Поділяю вашу стурбованість, але не поділяю оцінювання якості роботи Наталі Гуменюк (начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України, – МОСТ) – я недостатньо компетентний, щоб прийняти рішення і оцінити її роботу, але я покладаюсь на ваші слова, що є проблеми. Їх треба вирішувати через комунікацію. Якщо проблему вирішити неможливо, треба долучати інших учасників комунікації”, – зазначив Карандєєв.

Він додав, що міністерство культури та інформаційної політики не було долучене до механізмів висвітлення подій на звільненій території області, однак Карандєєв “готовий надати послуги, як переговорник, щоб задовольняти ваші потреби в доступі до інформації.

За словами т.в.о міністра, це – більше прерогатива Міноборони.

“Однак розуміючи, що від цього залежить якість інформаційного продукту, який отримують люди, ми займемося цим, і я дам той рецепт який вас задовольнить”, – наголосив Ростислав Карандєєв.

Раніше журналістка Bihus.Info Анна Калюжна зазначила, що “замість захисників Херсонщини аудиторія українських медіа бачить начальницю Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк”. 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати