Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Коротко / СПОРТ

23 січня, 00:00

ТЕНІС

Завершив свої виступи на відкритому чемпіонаті Австралії киянин Андрій Медведєв. У вельми драматичному поєдинку другого кола з Уейном Блеком із Зімбабве Медведєв поступився в п’яти сетах — 4:6, 4:6, 6:3, 6:4, 2:6. У чоловіків у трьох перших раундах вилетіло вже 10 сіяних гравців. Новими жертвами стали Патрік Рафтер (Австралія), Грег Руседськи і Тім Хенмен (Англія). Продовжує успішно виступати в парних змаганнях дует Олена Татаркова (Україна) і Маріан де Швардт (ПАР), який обіграв американок Мері Джо Фернандес і Каріну Мораріу — 6:0, 6:3.

ГАНДБОЛ

Жіноча збірна України в стартовому матчі відбірного турніру чемпіонату світу 1999 року приймала в Києві суперниць у підгрупі гандболісток Туреччини. Підопічні Леоніда Євтушенка вже в першому таймі довели свою незаперечну перевагу в класі. В результаті вони перемогли з рахунком 38:28.

БОКС

Завершилися змагання серед вихованців СДЮШОР ЦСК «Гарт» на призи народного депутата Верховної Ради України Євгена Марчука. Ці старти п’ятнадцятирічних стали хорошою перевіркою сил перед всеукраїнськими кадетськими іграми й першістю Європи серед кадетів, — повідомив кореспондентові «Дня» заслужений тренер України Микола Кобиляков. Велику допомогу в проведенні цих змагань надала міжнародна організація «Союз Чорнобиль» (президент В.Шовкошитний).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати