Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Осінні акції на доставку від Novus: Ваші улюблені продукти за вигідними цінами

11 вересня, 11:22

Як легко подбати про себе? Обрати корисні інгредієнти для різноманітного раціону! Зробити це за мінімальний час завжди можна у відомому супермаркеті, адже асортимент не тільки різноманітний, але й включає:

1. веганські товари;

2. безглютенову продукцію;

3. продукти без цукру;

4. «молочку» без лактози та інше.

Оцінити всі доступні пропозиції та обрати ті, що відповідають вашим вимогам, можна онлайн. Акції на продукти в Києві порадують своїм різноманіттям, а спеціальні позначки допоможуть знайти вигідні ціни. Для цього використовуйте будь-який пристрій, який є під рукою, і забудьте про довге очікування та пошуки.

 

Економні покупки і швидке отримання – чудове поєднання

 

Зекономити сімейний бюджет допоможуть різні знижки. Продукція, яка доступна за спеціальними цінами, завжди в наявності. Обрали щось смачне? Замовляйте з переліку вигідних пропозицій у Novus і насолоджуйтесь своїм спокійним вечором. Щоб отримати бездоганний сервіс, зверніться до кур'єрів zakaz.ua. Вони дотримуються правил товарного сусідства та гарантують, що жоден пакет із покупками не постраждає.

Окрім зручної послуги, варто скористатися спеціальними акціями. Регулярне оновлення переліку дозволить обрати те, що допоможе економити з особливим комфортом. Зверніть увагу на такі особливості:

• Вага. Знижки на доставку від Novus поширюються на всі замовлення. При цьому покупці позбавлені необхідності повертатися додому з важкими пакетами. Замість цього отримуйте їх за домашньою адресою, використовуючи безкоштовні послуги кур'єрської служби.

• Вартість. Умови включають мінімальну ціну. Купуючи більше, ви економите на інших послугах. Таким простим способом можна вирішити дві проблеми: насолоджуватися якісним обслуговуванням та не платити за доставку до дому.

• Кількість замовлень. Усі нові клієнти користуються послугами кур'єрів абсолютно безкоштовно. Але інколи доставка додому з Novus для постійних покупців також нічого не коштує. Скористатися цією пропозицією можуть усі користувачі, які зареєстровані у сервісі zakaz.ua.

Отримання зібраних пакетів з упакованими товарами набуває особливої привабливості. Клієнти додають до складеного замовлення послуги додатковими вимогами: встановлюють зручний час прибуття кур'єра, вказують побажання щодо пакування та багато іншого.

Доповнити список побажань можна в комфортному онлайн-режимі. Обробка заявок займає мінімум часу, тому їх виконання завжди своєчасне. Менеджер зв'яжеться з клієнтом за номером телефону, а також підтвердить прийом замовлення. Так, ви швидко дізнаєтесь, що необхідне вже пакують для вас.

 

Асортимент продуктів для покупців супермаркету

 

Каталог товарів дозволить замовити все, що знадобиться для ваших обідів та вечерь. В асортименті представлено багато виробників, які подбали про різноманіття для більшої зручності. Пропозиції розділені на категорії: бакалія, овочі та фрукти, а також багато іншого.

Обрати продукти з доставкою Novus не складе труднощів, адже тут запропоновані корисні функції. Попередній розрахунок дозволяє заздалегідь уточнити вартість, яка змінюється при додаванні нових найменувань. Вказати особисту інформацію про себе можна у спеціальній онлайн-формі. Реєстрація на сайті дозволить:

1. користуватися функцією автозаповнення;

2. отримувати актуальні новини про знижки та акції;

3. брати участь у програмі лояльності.

Доставка з магазину Novus – простий спосіб замовляти необхідне і економити час. Вкажіть бажані часові рамки, щоб кур'єр своєчасно виконав залишену заявку. Насолоджуйтесь вигідними покупками і користуйтесь якісним сервісом – для цього потрібно мінімум вільного часу.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати