Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Алмазна мозаїка – новий рівень картин за номерами

15 липня, 21:52

Багато хто знайомий з картинами за номерами, коли кожен елемент у загальній композиції має свій колір за номером і художнику залишається лише підібрати цей колір із комплекту. Але творчість розвивається і йде далі, тому сьогодні охочі можуть створювати картини не за допомогою фарби, а за допомогою різнокольорової мозаїки, адже цей формат творчості багатьом не знайомий.

Такий інструмент є чудовим способом весело провести час, зробити оригінальний подарунок людині, а також забезпечити себе постійним заняттям у форматі оригінального хобі. Оптимальним подарунком є алмазна мозаїка купить при цьому її може кожен без проблем. Торгова марка STRATEG пропонує велику кількість варіантів на вибір із поділом на категорії. По кожній мозаїці є детальний опис із характеристиками та фотографії для наочної оцінки.

Особливості творчого заняття

Алмазна мозаїка є чудовою альтернативою для багатьох творчих занять. З її допомогою можна виявити свій характер та творчий потенціал, відчути себе справжнім фахівцем у певній справі та художником. Для дітей це чудова можливість розвиватися на творчому шляху. На додаток до цього є й низка інших переваг із розвитком:

 

• дрібної моторики рук;

• терпіння;

• уяви;

• уважності;

• посидючості;

• творче мислення.

 

Підсумковий витвір мистецтва в деяких випадках може бути красивішим і вигіднішим для сприйняття. Палітра незвичайних відтінків створює в результаті гарну картину, яку можна комусь подарувати чи повісити у себе на стіну.

Комплектація наборів картин

Ті, хто знайомий з картинами за номерами, знайдуть багато схожого, як і в картинах з алмазами. Комплектація включає полотно з клейким шаром, дерев'яну підставку, клей, діаманти, стилус для зручної роботи з дрібними алмазами, а також ємність для сортування діамантів за кольором.

Комплектація не змінюватиметься, але завжди можна взяти собі деяку кількість блюдець або сірникових коробок, щоб з комфортом розподілити алмази. Згодом технологія їх відбору та нанесення на картину суттєво покращиться завдяки автоматизації та отриманню нового досвіду.

Взаємодія з компанією STRATEG

Це український виробник, який забезпечує пряме постачання комплектів алмазної мозаїки, минаючи постачальників та посередників. Оптові та постійні клієнти можуть розраховувати на велику кількість знижок та лояльні умови. Якщо залишилися питання чи рекомендації, завжди можна уточнити інформацію у менеджерів компанії. Діє доставка по Україні та оплата декількома способами.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати