Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Методи агресора

Російські слідчі призначили психолого-психіатричну експертизу всім 24-м військовополоненим українським морякам
22 березня, 12:00
ФОТО REUTERS

21 березня відбулися слідчі дії щодо військовополоненого українського моряка Михайла Власюка. Його разом з адвокатом ознайомили з постановою про призначення комісійної комплексної амбулаторної психолого-психіатричної судової експертизи. Захист заперечував проти призначення експертизи. Про це повідомив адвокат Микола Полозов в Facebook.

«Таким чином, станом на сьогоднішній день, комісійна комплексна амбулаторна психолого-психіатрична експертиза призначена щодо всіх 24 військовополонених українських моряків», — сказав адвокат

Проведення експертиз має розпочатися наступного тижня в ФГБУ «Національний медичний дослідний центр психіатрії та наркології імені В. П.Сербського» МОЗ Росії.

«Позиція захисту щодо даних експертиз залишається такою, якою і була раніше — проведення даної експертизи щодо військовополонених українських моряків є незаконною, порушує норми міжнародного гуманітарного права, в тому числі III Женевської конвенції 1949 року, і є зверненням, яке принижує гідність і честь військовополонених».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати