Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

"Трудовий Донбас" прагне змінити Президента

07 червня, 00:00

Організацію цього заходу взяло на себе Донецьке обласне об'єднання офіційних профспілок і створене на їхній базі об'єднання "Трудовий Донбас" - до керівництва якого входять, перш за все, прихильники комуністичної ідеї, зокрема, народний депутат України Володимир Моїсеєнко.

Уперше про спланованість такого заходу в Донецьку оголосили на першотравневому мітингу. У резолюції записали, що дають Президенту термін - 1 місяць, аби він визнав себе неспроможним далі керувати державою, і за власним бажанням полишив свою посаду. Враховуючи те, що Президент ніяк не відреагував на резолюцію мітингу, політичні діячі організували роботу зі збору підписів за проведення референдуму. Головним чинником називається те, що ситуація в Україні значно погіршилася саме за останні три роки, коли Кучма став Президентом. Передвиборні обіцянки не виконуються. Нульовим рівнем визначають профспілкові лідери намагання Леоніда Кучми вивести країну з кризи.

Звинувачують Президента і в тому, що він ігнорує будь-які звернення про допомогу: листи громадян до адміністрації Президента залишаються без відповідей і навіть не зрозуміло, чи реєструються вони взагалі, твердить прес-секретар об'єднання Іван Степних.

Що стосується мешканців Донецька, то більшість із них про цю акцію нічого не знають, і брати в ній участі поки що не збираються.

Донецьк

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати