Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Масові змагання повертаються?

МОЗ може дозволити проведення спортивних заходів із понад 50 учасниками
27 травня, 20:02

Міністерство охорони здоров’я України може дати дозволи на проведення спортивних змагань у складі понад 50 учасників, повідомив міністр Максим Степанов під час пресбрифінгу в Києві, передає Інтерфакс-Україна.

«Починаючи з 22 травня дозволено спортивні змагання в кількості до 50 учасників. Якщо спортивне змагання передбачає більшу кількість, у постанові Кабміну ми спеціально прописали, що це можливо з урахуванням дозволу МОЗ і виконання рекомендацій і тих документів, які видає МОЗ щодо протиепідемічних заходів. Так, у вівторок на прохання Федерації футболу України на звернення Прем’єр-ліги ми погодили старт чемпіонату України з футболу Прем’єр-ліги й дали чіткі рекомендації», — сказав він.

Як повідомлялося з посиланням на виконком Української асоціації футболу, виконком розглянув лист МОЗ від 26 травня про узгодження проведення матчів Української прем’єр-ліги та Кубка України з футболу й постанову головного державного санітарного лікаря України від 26 травня про затвердження тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час організації та проведення футбольних матчів в Україні.

Виконком УАФ вирішив погодити проведення матчів Української прем’єр-ліги та Кубка України з загальною кількістю учасників до 200 осіб за умови дотримання рекомендацій стосовно організації протиепідемічних заходів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати