Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

MTV зніме реаліті-шоу про королівські сім'ї з різних країн

30 липня, 20:08
Фото Reuters

Компанія MTV International почала роботу над шестисерійним реаліті-шоу "Королівський світ". Воно розповість про життя дев'яти молодих аристократів і членів королівських сімей.

Про це пише The Hollywood Reporter.

Імена героїв шоу будуть названі пізніше. Поки ж відомо, що ними стануть представники королівських сімей Великобританії, Росії, Австрії, Нігерії, Ірландії та інших країн. Уточнюється, що в серіалі з'являться і жителі США, в жилах яких тече королівська кров.

Автори шоу мають намір показати їх життя "без фільтрів". У центрі уваги опиняться дворяни, які молодше 30 років. Глядачі побачать їх злети та падіння у пошуках свого місця в житті.

Виконавчий продюсер шоу Крег Орр пояснює, що інтерес до цієї теми розпалила американська актриса Меган Маркл, яка в травні цього року стала дружиною британського принца Гаррі. "Королівський світ" стане справжнім плавильним котлом аристократів з усього світу і покаже, що насправді означає бути молодим представником королівської сім'ї", - уточнив продюсер.

Міжнародна прем'єра шоу запланована на цей рік. Виробництвом займеться компанія Initial, яка входить до групи Endemol Shine Group.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати